Ali,Naim e Afrim Krasniqi, Halil Bytyqi, Isë e Hamzë Llapçeva, Rrahman Pagarusha, Sami Rama, Sejdi Morina

582 këngë, 4'988min 85sec, nga Ali, Naim, Hazir e Afrim Krasniqi, Halil Bytyqi, Isë e Hamzë Llapçeva, Rrahman Pagarusha, Sami Rama, Sejdi Morina

Ndryshimi i fundit i faqes 17.04.2011 12:54

Google
 

 

Foto 1

Naim Krasniqi e Halil Bytyqi

(Dhuratë nga Kujtim Bytyqi)

Foto 2

Ali Krasniqi e Muhamet Bashota

(Marrë nga një audiokasetë e vitit 1997)

Ferizi, Alia, Isa dhe Haziri 1995

Rrahman Pagarusha e Sylë Salihu (Gashi)

Halil Bytyqi e Naim Salihi Krasniqi, Prizren 25.05.2009

Halil Bytyqi e Naim Salihi Krasniqi, Prizren 25.05.2009

Halil Bytyqi e Naim Salihi Krasniqi, Prizren 25.05.2009

Halil Bytyqi e Naim Salihi Krasniqi, Prizren 25.05.2009

Halil Bytyqi e Naim Salihi Krasniqi, Prizren 25.05.2009

Isë Llapçeva 13.05.2010, Zvicër

Isë Llapçeva 13.05.2010, Zvicër

Isë Llapçeva 13.05.2010, Zvicër

Isë Llapçeva 13.05.2010, Zvicër

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Ali, Naim e Hazir Krasniqi, Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Kënga e Ali Mehemt Plakut 6 min 40 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi çka po m'rrin karshi-karshi 9 min 30 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi Dëshmorët e Kosovës 5 min 31 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi Dola n'bahqe me gjezdis 3 min 41 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi E para pemë piqet qershia 8 min 57 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi Gjithë këndum Kosovë për ty 4 min 42 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi Iptido moj lulja e allit 3 min 46 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi Kah po vjen moj zanë 5 min 00 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi Kalldremit po më shkon si shah 5 min 56 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi Kënga e Halil Hamzës 4 min 02 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi Kënga e Velës 7 min 02 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi Këngë për Ymer Prizrenin 7 min 10 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi Kunrat e zeza 3 min 55 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi Lumja ti oj çikë 3 min 38 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi Moj Kosovë të lumtë na për ty 6 min 09 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi Ranë n'Mirditë tre kapetana 7 min 05 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi Shumë kanë vuajt këto trojet tona 2 min 59 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi Të dielen n'mbramje n'dy sahati 7 min 30 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi Thërret Prizreni mori Shkodër 4 min 40 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi U thava sa keq je kah më dhimesh 5 min 43 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi Zambaku i bardhë 4 min 42 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi dhe Bajram Xhelili Drenica legjendare 7 min 41 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi dhe Bajram Xhelili Dy të mira 4 min 57 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi dhe Bajram Xhelili Kalldermit po'm shkon si shah 7 min 41 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi dhe Bajram Xhelili Kënga e Mahmut Pashës 5 min 11 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi dhe Bajram Xhelili Këngë për Isa Begun 6 min 14 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi dhe Bajram Xhelili Këngë për Salih Shabanin 6 min 09 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi dhe Bajram Xhelili Knona bilbil knona 5 min 11 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi dhe Bajram Xhelili Moj Kosovë 3 min 59 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi dhe Bajram Xhelili N'fushë të Kosovës 11 min 27 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi dhe Bajram Xhelili Pse jem toskë e pse jem gegë 4 min 40 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi dhe Bajram Xhelili Soll prej mallit 7 min 24 sec
 • Ali e Hazir Krasniqi dhe Bajram Xhelili Thërret Prizreni 5 min 46 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi 24 pashallarë 11 min 09 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Bajram Begu n'kali 5 min 57 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi çka po mrri karshi-karshi 9 min 01 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Deri te kulla e Asllan Begut 7 min 25 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Kah po vjen moj dushë 4 min 40 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Kalldërmit po m'shkon si shah 4 min 43 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Kënga e Aga Hysen Agës 28 min 50 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Kënga e Ahmet Delisë 10 min 20 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Kënga e Ali Mehmet plakut 7 min 09 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Kënga e Arif Sinanit 21 min 50 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Kënga e Arshik Eshrefit 7 min 29 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Kënga e Bajram Begut 4 min 30 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Kënga e Bejta Sylës 29 min 45 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Kënga e Dan Derovcit 17 min 04 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Kënga e Divit 17 min 29 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Kënga e Halil Hamzës 3 min 25 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Kënga e Keç Hysenit 8 min 01 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Kënga e Kral Nikollës 9 min 56 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Kënga e Mehmet Hasit 11 min 27 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Kënga e Miftar Hasanit 28 min 12 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Kënga e Nak Berishës 8 min 52 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Kënga e Osman Pashës 10 min 21 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Kënga e Oso Kukës 31 min 16 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Kënga e Zagrebit I 8 min 34 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Kënga e Zagrebit II 11 min 22 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Këngë për Bajram Currin 8 min 02 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Kënga e Selman Kadrisë 36 min 37 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Këngë për Emin Durakun 2 min 01 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Këngë për Esat Pashën 2 min 12 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Këngë për Ganimete e Abedin Tërbeshin 6 min 38 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Këngë për Kamer Loshin 13 min 10 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Krahina e Ymerit të Mujes 38 min 08 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Këngë për Shote Galicën 4 min 20 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Krerët e Llapit 9 min 15 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Lidhja e Prizrenit 3 min 06 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Lulëzoi fusha, lulëzoi mali I 7 min 28 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Lulëzoi fusha, lulëzoi mali II 5 min 33 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Me bismele 9 min 01 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Mora bjeshkën tepërpjetë 5 min 02 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Na po i lutemi Zotit të madh 6 min 51 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi N'agim herët kur u zgjova 5 min 11 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Nëpër kafaz... 14 min 01 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Nur po digjem 12 min 56 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi O sa bukur në Shqipëri 5 min 09 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Oj Kosovë, Kosova shtrenjtë 4 min 02 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Për këto halle I 6 min 47 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Për këto halle II 6 min 47 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Po i bjen era retë e zeza 4 min 31 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Po përzihet Perzereni 4 min 03 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Prej mallit të bukurisë 6 min 32 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Q.n. Kala I 4 min 08 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Q.n. Kala II 4 min 28 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Qysh se leu kjo ditë 3 min 49 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Ranë n'Mirditë tre kapetana 6 min 59 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Shkon e vjen kah dera 5 min 24 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi T'ejten mrama n'dy sahati 8 min 28 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Tre kavaz po rrinë në derë 11 min 25 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Valle I 1 min 28 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Valle II 3 min 03 sec
 • Ali Krasniqi dhe Halil Bytyqi Zuna n'kajk 5 min 45 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Aferim mori shqiptari 10 min 29 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Ali pasha rrin n'bedena 3 min 39 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Babë dovleti 5 min 50 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Bylbyl i lumi bylbyl 6 min 30 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva çetta Zenel Hajdini 3 min 57 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Deri te kulla e Asllan Begut 7 min 01 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Dert mi dert 5 min 55 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Dy të mirat 5 min 08 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Hajde vem në shejrat 10 min 18 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Instrumentale I 4 min 43 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Instrumentale II 4 min 53 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Iptido moj lulja e allit 4 min 19 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Jam e vogël 3 min 06 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Kallëramit më shkon si shah 4 min 13 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Kceva hop rashë te reka 4 min 04 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Kënga e Ahmet Delisë 14 min 59 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Kënga e Arshik Eshrefit 19 min 13 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Kënga e Azem Bejtës 20 min 19 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Kënga e Cana Begut 19 min 40 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Kënga e Cen Maxhunit 9 min 56 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Kënga e Drazh Mihajlit 21 min 36 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Kënga e Hasan Bajramit 5 min 19 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Kënga e Ibrahim Pashës 7 min 34 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Kënga e Mahmut Pashës I 4 min 33 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Kënga e Mahmut Pashës II 4 min 12 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Kënga e Musë Tahirit 15 min 48 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Kënga e Sulltan Mahmutit 9 min 27 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Këngë për Aradhën Zenel Hajdini 3 min 52 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Këngë për Bajram Currin 7 min 336 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Këngë për Isa Begun 10 min 31 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Këngë për Ismajl Qemalin 4 min 33 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Këngë për kurbetgjitë në Turqi 11 min 22 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Këngë për Sef Kosharen 4 min 28 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Këngë për Shote Galicën 3 min 23 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Këngë për vëllavrasjen 7 min 19 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Kunrat e zeza 3 min 27 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Lidhen lulet 6 min 52 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Lulëzoi fusha, lulëzoi mali 3 min 41 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Më shikon me buz në gaz 3 min 57 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Ment e insanit janë si era  (jo komplet) 5 min 38 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva M'ka ra n'men për gjyksin tan 5 min 39 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Mora bjeshkën tepërpjetë 6 min 10 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva N'drrasë të vekut 4 min 49 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Nëpër kafaz... I 8 min 12 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Nëpër kafaz... II 4 min 14 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Ngoni vllazen kosovarë 6 min 16 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Po i lutemi Zotit të madh I 10 min 28 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Po i lutemi Zotit të madh II 12 min 02 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Oj Kosovë lumtë na për ty, Oj Kosovë, Kosova shtrenjtë, Po i lutemi Zotit t'madh 25 min 33 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Prej Podrime po vjen haberi 3 min 41 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Prej zemanit 6 min 46 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Pret sulltani haber prej teli 3 min 14 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Rrushja e Rexhës 8 min 14 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Shkodra e madhe qëlloi gati 6 min 56 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Skej një guri rashë me fjetë 7 min 12 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Tali kur a za jesir (Muja e Halili) 42 min 45 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Te hanene kur topi krisi 6 min 44 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Tre kavaz 3 min 55 sec
 • Ali Krasniqi dhe Isë Llapçeva Veç prej mallit të bukurisë 6 min 08 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Dert mi dert 6 min 32 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Ditë për ditë po shtohet sevdaja 7 min 29 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Ditën e rruzit të masherrit (Bubavec, 8 gusht 1975 tek Sylejman Bashota) 7 min 51 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Dul po vet Sulltan Hamiti 4 min 29 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Ëndërr kesh 6 min 30 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Kah po më vjen moj dushë (Bubavec, 8 gusht 1975 tek Sylejman Bashota) 4 min 29 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Kënga e Ahmet Shtimes I 18 min 25 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Kënga e Ahmet Shtimes II 25 min 07 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Kënga e Ahmet Shtimes III 11 min 16 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Kënga e Ahmet Shtimes IV 21 min 48 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Kënga e amshimit 3 min 34 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Kënga e Arshik Eshtrefit 19 min 26 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Kënga e Azem Bejtës I 17 min 27 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Kënga e Azem Bejtës II 21 min 29 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Kënga e Bejta Sylës (Halili e Hajria) (Bubavec, 8 gusht 1975 tek Sylejman Bashota) 29 min 37 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Kënga e Cana Begut 19 min 39 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Kënga e Drazh Mihajlit 17 min 52 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Kënga e Ilaz Agës 6 min 51 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Kënga e Imer Popovcit I 7 min 14 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Kënga e Imer Popovcit II 6 min 15 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Kënga e Mahmut Pashës I 3 min 52 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Kënga e Mahmut Pashës II 4 min 29 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Kënga e Mujes në Stamboll ( Muja e Halili)  30 min 31 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Kënga e Osman Dakës 5 min 52 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Kënga e Oso Kukës 32 min 40 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Kënga e Pavle Harambashit ( Muja e Halili)  23 min 52 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Kënga e Rexhë Mehmetit 6 min 11 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Kënga e Smajl Hysenit I 5 min 50 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Kënga e Smajl Hysenit II 7 min 04 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Kënga e Sylë Rezallës 8 min 04 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Këngë për Ali Pashën 9 min 58 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Kënga për çettën "Zenel Hajdini" 3 min 53 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Këngë për Haxhi Zekën I 8 min 22 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Këngë për Haxhi Zekën II 5 min 32 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Këngë për Haxhi Zekën III 6 min 05 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Këngë për Bajram Currin, Hasan Begun 6 min 21 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Kënga për kurbetgjitë në Turqi 11 min 20 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Këngë për Lidhjen e Prizrenit 2 min 24 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Këngë për Ymer Prizrenin 6 min 38 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Këngë për Zahir Pajazitin 3 min 47 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Knona bylbyl knona 4 min 57 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Lulëzoi fusha, lulëzoi mali 7 min 19 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Moj Shqipëri e mjera Shqipëri 19 min 31 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota N'agim herët kur u zgjova 2006 8 min 21 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota N'agim herët kur u zgjova 8 min 50 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota O ma mirë dekun ooo (Bubavec, 8 gusht 1975 tek Sylejman Bashota) 6 min 21 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Oj Kosovë lumtë na për ty 7 min 10 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Prej Podrime po vjen haberi (Bubavec, 8 gusht 1975 tek Sylejman Bashota) 6 min 38 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Ranë n'Mirditë tre kapetana 10 min 06 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Rrushja e Rexhës 9 min 22 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Te shtatë krajlat, Smajl Hyseni 9 min 09 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Thërret Prizreni një trim shqiptar 6 min 41 sec
 • Ali Krasniqi e Muhamet Bashota Zuna n'kajk 6 min 12 sec
 • Ali Krasniqi e Sami Rama Atentati i Ahmet Zogut 6 min 32 sec
 • Ali Krasniqi e Sami Rama Kënga e Halil Hamzës 3 min 58 sec
 • Ali Krasniqi e Sami Rama Kënga e Sylë Rezallës 6 min 48 sec
 • Ali Krasniqi e Sami Rama Këngë për Haxhi Zekën 8 min 51 sec
 • Ali Krasniqi e Sami Rama Këngë për Isa Begun 5 min 02 sec
 • Ali Krasniqi e Sami Rama Këngë për Smajl Hysenin 5 min 02 sec
 • Ali Krasniqi e Sami Rama Oj Kosovë e lumja ti 5 min 52 sec
 • Ali Krasniqi e Sami Rama Po vet sulltan Hamiti 5 min 45 sec
 • Ali Krasniqi Kënga e Mahmut Pashës 4 min 05 sec
 • Ali Krasniqi Kënga e Ramë Bllacës 19 min 41 sec
 • Ali Krasniqi Këngë për Ali Pashën 8 min 09 sec
 • Ali Krasniqi Na ka ardhë telegram 6 min 48 sec
 • Ali Krasniqi Oj Shqipëri e mjera Shqipëri 15 min 46 sec
 • Ali Krasniqi Po i lutem Zotit 5 min 47 sec
 • Ali Krasniqi, Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Kënga e Halil Hamzës 4 min 13 sec
 • Ali Krasniqi, Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Kënga e Keç Hysenit 4 min 32 sec
 • Ali Krasniqi, Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Po përzihet Perzereni 5 min 08 sec
 • Ali Krasniqi, Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Ura e Shejtë 25 min 04 sec
 • Ali Krasniqi, Sejdi Morina, V. Bytyqi 24 pashallarë 31.01.1985 tek Naman Canolli 11 min 40 sec
 • Ali Krasniqi, Sejdi Morina, V. Bytyqi çj'anë këta gurë 31.01.1985 tek Naman Canolli 4 min 00 sec
 • Ali Krasniqi, Sejdi Morina, V. Bytyqi Ditën e rruzit të masherrit 31.01.1985 tek Naman Canolli 12 min 03 sec
 • Ali Krasniqi, Sejdi Morina, V. Bytyqi Elifi i Madh 31.01.1985 tek Naman Canolli 11 min 40 sec
 • Ali Krasniqi, Sejdi Morina, V. Bytyqi Kënga e Arshik Eqremit 31.01.1985 tek Naman Canolli 12 min 33 sec
 • Ali Krasniqi, Sejdi Morina, V. Bytyqi Kënga e Demë Salihit 31.01.1985 tek Naman Canolli 17 min 14 sec
 • Ali Krasniqi, Sejdi Morina, V. Bytyqi Kënga e Rexhë Mehmetit 31.01.1985 tek Naman Canolli 6 min 37 sec
 • Ali Krasniqi, Sejdi Morina, V. Bytyqi Kënga e Sylë Rezallës 31.01.1985 tek Naman Canolli 8 min 40 sec
 • Ali Krasniqi, Sejdi Morina, V. Bytyqi Këngë për këngëtarët 31.01.1985 tek Naman Canolli 8 min 08 sec
 • Ali Krasniqi, Sejdi Morina, V. Bytyqi Këngë për Salih Shabanin 31.01.1985 tek Naman Canolli 6 min 51 sec
 • Ali Krasniqi, Sejdi Morina, V. Bytyqi Këngë për Smajl Hysenin 31.01.1985 tek Naman Canolli 5 min 24 sec
 • Ali Krasniqi, Sejdi Morina, V. Bytyqi N'Mitrovicë na rrehu teli I 31.01.1985 tek Naman Canolli 7 min 43 sec
 • Ali Krasniqi, Sejdi Morina, V. Bytyqi N'Mitrovicë na rrehu teli II 31.01.1985 tek Naman Canolli 5 min 30 sec
 • Ali Krasniqi, Sejdi Morina, V. Bytyqi Oj Kosovë, Kosova e shtrenjtë 31.01.1985 tek Naman Canolli 5 min 55 sec
 • Ali Krasniqi, Sejdi Morina, V. Bytyqi Po i mbledh mbreti vezirianë 31.01.1985 tek Naman Canolli 3 min 09 sec
 • Ali Krasniqi, Sejdi Morina, V. Bytyqi Prej Prekuplje deri në Nish 31.01.1985 tek Naman Canolli 10 min 47 sec
 • Ali Krasniqi, Sejdi Morina, V. Bytyqi Rrusta i biri i Hysenit 31.01.1985 tek Naman Canolli 8 min 37 sec
 • Ali Krasniqi, Sejdi Morina, V. Bytyqi Unë i mjeri 31.01.1985 tek Naman Canolli 7 min 14 sec
 • Drenovci Rapsodi shqiptare 1998 58 min 

 • Halil Bytyqi 300 vetë po i qetë vapori 4 min 57 sec

 • Halil Bytyqi Baba mret e kqyr dynjanë 2 min 51 sec

 • Halil Bytyqi Bylbyl, i lumi bylbyl 5 min 20 sec
 • Halil Bytyqi Dola n'bahqe, po vinë krushqit, bisedë me Halilin 15 min 01 sec
 • Halil Bytyqi Dola n'bahqe 1 min 04 sec
 • Halil Bytyqi E para pemë piqet qershia 2 min 55 sec
 • Halil Bytyqi Elifi i madh 8 min 10 sec

 • Halil Bytyqi Esat Pasha një zog bilbili 2 min 21 sec

 • Halil Bytyqi Hajde vem në shejrat 5 min 33 sec
 • Halil Bytyqi Hasan Pasha një zog bilibli 4 min 15 sec
 • Halil Bytyqi Historia e shqiptarit 4 min 56 sec
 • Halil Bytyqi Isa Begu djalë i ri 4 min 35 sec

 • Halil Bytyqi Kënga e Azem Bejtës 23 min 52 sec
 • Halil Bytyqi Kënga e Hasan Pashës 2 min 19 sec
 • Halil Bytyqi Kënga e Hasimes 15 min 29 sec
 • Halil Bytyqi Kënga e Hazir Thaqit I 13 min 29 sec
 • Halil Bytyqi Kënga e Hazir Thaqit II 16 min 21 sec
 • Halil Bytyqi Kënga e Hoxhë Breznicës 18 min 53 sec
 • Halil Bytyqi Kënga e Kral Nikollës 8 min 22 sec
 • Halil Bytyqi Kënga e Mahmut Pashës I 3 min 49 sec
 • Halil Bytyqi Kënga e Mahmut Pashës II 5 min 05 sec
 • Halil Bytyqi Kënga e Salih Sylës 13 min 20 sec
 • Halil Bytyqi Kënga e (Muja e Halili) Tanushës 37 min 31sec
 • Halil Bytyqi Këngë për Sali Shabanin I 6 min 06 sec
 • Halil Bytyqi Këngë për Sali Shabanin II 6 min 45 sec
 • Halil Bytyqi Këngë për Sef Kosharen 3 min 34 sec
 • Halil Bytyqi Këngë për Smajl Hysenin 5 min 33 sec
 • Halil Bytyqi Këngë për Zahir Pajazitin 4 min 19 sec
 • Halil Bytyqi Kush po ngjitet tepërpjetës 7 min 00 sec
 • Halil Bytyqi Lulëzoi fusha, lulëzoi mali 6 min 38 sec
 • Halil Bytyqi Maroma ni kafe 3 min 27 sec
 • Halil Bytyqi Moj e mira 3 min 28 sec
 • Halil Bytyqi Mora abdesin I 6 min 25 sec
 • Halil Bytyqi Mora abdesin II 6 min 57 sec
 • Halil Bytyqi Mora abdesin III 9 min 07 sec
 • Halil Bytyqi Ngoni vllazen kosovarë I 5 min 56 sec
 • Halil Bytyqi Ngoni vllazen kosovarë II 5 min 58 sec
 • Halil Bytyqi Një bylbyl që po këndon 5 min 43 sec
 • Halil Bytyqi Nuk e dita unë i mjeri 7 min 27 sec
 • Halil Bytyqi Nur po digjem 9 min 27 sec
 • Halil Bytyqi O sa bukur kur dalim në Prishtinë 4 min 09 sec
 • Halil Bytyqi Oj Kosovë lumtë na për ty 4 min 41 sec
 • Halil Bytyqi Oj Kosovë ta lumsha synin 4 min 10 sec
 • Halil Bytyqi Oj Kosovë, Kosova shtrejtë 6 min 12 sec
 • Halil Bytyqi Për këngëtarët 6 min 19 sec
 • Halil Bytyqi Po i bjen era retë e zeza 3 min 51 sec
 • Halil Bytyqi Prej Podrime po vjen haberi 6 min 50 sec
 • Halil Bytyqi Pret sulltani haber prej teli 3 min 47 sec
 • Halil Bytyqi Radisheva jonë 4 min 04 sec
 • Halil Bytyqi Rrezoj hana lgje m'lugje 2 min 58 sec
 • Halil Bytyqi Rrusta i Hysenit 6 min 13 sec
 • Halil Bytyqi Vrasja e dy vëllezërve 9 min 31 sec
 • Halil Bytyqi Zuna n'kajk 8 min 07 sec
 • Halil Bytyqi, Isë e Hamzë Llapçeva e Rrahman Pagarusha çka po m'rri karshi-karshi 2005 5 min 06 sec Falënderoj Jetmirin për këtë këngë
 • Halil Bytyqi, Isë e Hamzë Llapçeva e Rrahman Pagarusha Dert mi derti 2005 5 min 06 sec Falënderoj Jetmirin për këtë këngë
 • Halil Bytyqi, Isë e Hamzë Llapçeva e Rrahman Pagarusha Kënga e Ahmet Shtimes 2005 17 min 19 sec Falënderoj Jetmirin për këtë këngë
 • Halil Bytyqi, Isë e Hamzë Llapçeva e Rrahman Pagarusha Kënga e Azem Bejtës 2005 9 min 04 sec Falënderoj Jetmirin për këtë këngë
 • Halil Bytyqi, Isë e Hamzë Llapçeva e Rrahman Pagarusha Kënga e Imer Popovcit 2005 5 min 46 sec Falënderoj Jetmirin për këtë këngë
 • Halil Bytyqi, Isë e Hamzë Llapçeva e Rrahman Pagarusha Kënga e Selman Kadrisë 2005 13 min 31 sec Falënderoj Jetmirin për këtë këngë
 • Halil Bytyqi, Isë e Hamzë Llapçeva e Rrahman Pagarusha Këngë për rapsodët kosovarëi 2005 4min 56 sec Falënderoj Jetmirin për këtë këngë
 • Halil Bytyqi, Isë e Hamzë Llapçeva e Rrahman Pagarusha Këngë për Zahir Pajazitin 2005 3 min 44 sec Falënderoj Jetmirin për këtë këngë
 • Halil Bytyqi, Isë e Hamzë Llapçeva e Rrahman Pagarusha N'agim herët kur u zgjova 2005 4 min 51 sec Falënderoj Jetmirin për këtë këngë
 • Halil Bytyqi, Isë e Hamzë Llapçeva e Rrahman Pagarusha Në ballë t'Arbërit 2005 5 min 30 sec Falënderoj Jetmirin për këtë këngë
 • Halil Bytyqi, Isë e Hamzë Llapçeva e Rrahman Pagarusha Oj Kosovë oj bukuri 2005 6 min 04 sec Falënderoj Jetmirin për këtë këngë
 • Halil Bytyqi, Isë e Hamzë Llapçeva e Rrahman Pagarusha Po përzihet Perzereni 2005 5 min 43 sec Falënderoj Jetmirin për këtë këngë
 • Halil Bytyqi, Isë e Hamzë Llapçeva e Rrahman Pagarusha Thërret Prizreni mori Shkodër 2005 4 min 02 sec Falënderoj Jetmirin për këtë këngë
 • Halil Bytyqi, Isë e Hamzë Llapçeva e Rrahman Pagarusha Zakon burri e ka pasë 2005 5 min 27 sec Falënderoj Jetmirin për këtë këngë
 • Halil Bytyqi, Isë e Hamzë Llapçeva e Rrahman Pagarusha Zuna n'kajk 2005 6 min 33 sec Falënderoj Jetmirin për këtë këngë
 • Halil Bytyqi, Naim Krasniqi e Tahir Drenica Instrumentale 2003 1 min 31 sec
 • Halil Bytyqi, Naim Krasniqi e Tahir Drenica Kënga e Bardhok Dibrës 2003 5 min 39 sec
 • Halil Bytyqi, Naim Krasniqi e Tahir Drenica Kënga e Mahmut Pashës 2003 4 min 10 sec
 • Halil Bytyqi, Naim Krasniqi e Tahir Drenica Kënga e Oso Kukës 2003 24 min 11 sec
 • Halil Bytyqi, Naim Krasniqi e Tahir Drenica Këngë për Adem e Hamzë Jasharin 2003 9 min 03 sec
 • Halil Bytyqi, Naim Krasniqi e Tahir Drenica Këngë për Smajl Hysenin 2003 6 min 21 sec
 • Halil Bytyqi, Naim Krasniqi e Tahir Drenica Këngë për Zhuj Selmanin 2003 6 min 40 sec
 • Halil Bytyqi, Naim Krasniqi e Tahir Drenica Mbledhen lulat 2003 6 min 56 sec
 • Halil Bytyqi, Naim Krasniqi e Tahir Drenica O ju male ju përkulem 2003 4 min 03 sec
 • Halil Bytyqi, Naim Krasniqi e Tahir Drenica Oj Kosovë lumtë na për ty 2003 4 min 32 sec
 • Halil Bytyqi, Naim Krasniqi e Tahir Drenica Pret sulltani, haber prej teli 2003 4 min 23 sec
 • Halil Bytyqi, Naim Krasniqi e Tahir Drenica Thërret Pruzreni mori Shkodër 2003 3 min 46 sec
 • Halil Bytyqi, Naim Krasniqi e Tahir Drenica Zakon burri 2003 5 min 57 sec
 • Halil e Shaip Bytyqi Dert mi dert, Oj Shkodër, Bajram Curri, Në zemër të Kosovës, Je e vogël 27 min 19 sec
 • Halil Bytyqi e Ali Krasniqi Ditën e rruzit të masherrit I 7 min 33 sec
 • Halil Bytyqi e Ali Krasniqi Ditën e rruzit të masherrit II 10 min 02 sec
 • Halil Bytyqi e Ali Krasniqi Elifi i madh 7 min 52 sec
 • Halil Bytyqi e Ali Krasniqi Hajde vem në shejrat 5 min 02 sec
 • Halil Bytyqi e Ali Krasniqi Kënga e Halil Hamzës 5 min 28 sec
 • Halil Bytyqi e Ali Krasniqi Kënga e Keqë Hysenit 6 min 38 sec
 • Halil Bytyqi e Ali Krasniqi Kënga e Nak Berishës 9 min 24 sec
 • Halil Bytyqi e Ali Krasniqi Kënga e Zagrebit 9 min 15 sec
 • Halil Bytyqi e Ali Krasniqi Këngë për Ganimete e Abdein Tërbeshin 6 min 33 sec
 • Halil Bytyqi e Ali Krasniqi Këngë për vëllavrasjen I 7 min 12 sec
 • Halil Bytyqi e Ali Krasniqi Këngë për vëllavrasjen II 8 min 11 sec
 • Halil Bytyqi e Ali Krasniqi Lulëzoi fusha, lulëzoi mali 6 min 23 sec
 • Halil Bytyqi e Ali Krasniqi Maroma ni kafe 4 min 56 sec
 • Halil Bytyqi e Ali Krasniqi Mendët e insanit 9 min 44 sec
 • Halil Bytyqi e Ali Krasniqi Nëpër kafaz... 6 min 22 sec
 • Halil Bytyqi e Ali Krasniqi N'Mitrovicë na rrehi teli 6 min 07 sec
 • Halil Bytyqi e Ali Krasniqi O sa bukur në Shqipëri 5 min 14 sec
 • Halil Bytyqi e Ali Krasniqi Valle instrumentale I 0 min 58 sec
 • Halil Bytyqi e Ali Krasniqi Valle instrumentale II 2 min 35 sec
 • Halil Bytyqi e Ali Krasniqi Veç prej mallit të bukurisë 7 min 09 sec
 • Halil Bytyqi e Hamzë Llapçeva Këngë për Avni Rrustemin 3 min 06 sec
 • Halil Bytyqi e Hamzë Llapçeva Pse jem toskë e pse jem gegë 2 min 54 sec
 • Halil Bytyqi e Hamzë Llapçeva Vijnë vaporret moj nanë 5 min 35 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Anderr kesh në gjumë parë 9 min 13 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva çka po m'rrin karshi-karshi 8 min 23 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Fryni era u çel taraba 7 min 09 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Herët kur u çova 5 min 13 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Kalldëramit më shkon si shah I 4 min 03 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Kalldëramit më shkon si shah II 4 min 17 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Kënga e Abdyl Kasapit 11 min 32 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Kënga e Ahmet Delisë 10 min 54 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Kënga e Azem Bejtës 16 min 53 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Kënga e Drazh Mihajlit 19 min 32 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Kënga e Filip Maxharrit (Muja e Halili) (05.04.1997 në Prishtinë) 23 min 37 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Kënga e Keq Hysenit 8 min 18 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Kënga e Mahmut Pashës 3 min 58 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Kënga e Mark Milanit 8 min 00 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Kënga e MIftar Hasanit (05.04.1997 në Prishtinë) 26 min 32 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Kënga e Oso Kukës I 30 min 09 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Kënga e Oso Kukës II (05.04.1997 në Prishtinë) 29 min 59 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Kënga e Rrushe Rexhës (05.04.1997 në Prishtinë) 4 min 57 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Këngë për Adem Jasharin 3 min 24 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Këngë për Haxhi Zekën I 5 min 18 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Këngë për Haxhi Zekën II (05.04.1997 në Prishtinë) 5 min 51 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Ura e Shejtë II (05.04.1997 në Prishtinë) 30 min 42 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Këngë pe¨r Isa Boletinin (05.04.1997 në Prishtinë) 7 min 18 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Kush po ngjitet te teperpjetës 5 min 47 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Moj Kosovë moj bukuri 3 min 42 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva O ju male ju përkulem 3 min 37 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva N'agim herët I 5 min 02 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva N'agim herët II (05.04.1997 në Prishtinë) 7 min 47 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva N'dyshekllakë ratë jam kanë (05.04.1997 në Prishtinë) 7 min 17 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Nëpër kafaz... 5 min 03 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva N'Kaçanik deri n'Boletin I 3 min 16 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva N'Kaçanik deri n'Boletin II 5 min 05 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Po kuvenin dy zogj t'malit 3 min 28 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Po përzihet Perzereni 4 min 45 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Po thërret pasha 2 min 50 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Rapsodëve të kombit 5 min 19 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Se n'Ulqin një za po thërret 4 min 41 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Ura e Shejtë I 22 min 42 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Ura e Shejtë II (05.04.1997 në Prishtinë) 30 min 42 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Vajtimi i Avdisë 3 min 51 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Zambaku i bardhë kur lulëzoj 4 min 34 sec
 • Halil Bytyqi e Isë Llapçeva Zuna n'kajk 5 min 55 sec
 • Halil Bytyqi, Isë e Hamzë Llapçeva Ali Pasha po rrin n'bedena 17.01.2001 3 min 34 sec
 • Halil Bytyqi, Isë e Hamzë Llapçeva Dert mi dert (jo komplet) 17.01.2001 4 min 49 sec
 • Halil Bytyqi, Isë e Hamzë Llapçeva Elifi i Madh 17.01.2001 7 min 23 sec
 • Halil Bytyqi, Isë e Hamzë Llapçeva Kënga e Hoxhë Breznicës 17.01.2001 16 min 11 sec
 • Halil Bytyqi, Isë e Hamzë Llapçeva Kënga e Kral Nikollës 17.01.2001 9 min 21 sec
 • Halil Bytyqi, Isë e Hamzë Llapçeva Kënga e Oso Kukës 17.01.2001 30 min 02 sec
 • Halil Bytyqi, Isë e Hamzë Llapçeva Këngë për Avni Rrustemin 17.01.2001 3 min 01 sec
 • Halil Bytyqi, Isë e Hamzë Llapçeva Mora Abdesin 17.01.2001 8 min 57 sec
 • Halil Bytyqi, Isë e Hamzë Llapçeva N'Ballë të Arbërit 17.01.2001 5 min 20 sec
 • Halil Bytyqi, Isë e Hamzë Llapçeva N'Kaçanik deri n'Boletin 17.01.2001 5min 09 sec
 • Halil Bytyqi, Isë e Hamzë Llapçeva N'Mitrovicë na rrehu teli 17.01.2001 6 min 12 sec
 • Halil Bytyqi, Isë e Hamzë Llapçeva Prej Prekuplje deri n'Nish 17.01.2001 10 min 40 sec
 • Halil Bytyqi, Isë e Hamzë Llapçeva Pse jem Toskë e pse jem Gegë 17.01.2001 2 min 59 sec
 • Halil Bytyqi, Isë e Hamzë Llapçeva Vijnë vaporet moj nanë 17.01.2001 5 min 33 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi 24 pashallarë 11 min 21 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Aty ku shkëmbi pikoi gjak 5 min 53 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi çka po m'rrin karshi-karshi 8 min 23 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Dert mi dert 18.06.1997 Prizren 6 min 05 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Dert mi dert 25.05.2009 Prizren 6 min 51 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi dhe Grupi "Gollaku" në "Dasma në Gollak  54 min 21 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Dola n'bahqe me gjezdis 2 min 39 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Ëndërr kesh në në gjumë të parë 9 min 22 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Intro 25.05.2009 Prizren 3 min 04 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Jalla një bilbil 6 min 12 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Kaçanik deri në Boletin 3 min 33 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Kalldëramit po më shkon si shah 5 min 40 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Kceva pup rashë te reka 2 min 53 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Kënga e Abaz Agës 25.05.2009 Prizren 7 min 15 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Kënga e Abdullah Begut 25.05.2009 Prizren 4 min 37 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Kënga e Arif  Sinanit 33 min 39 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Kënga e Arshik Eqremit 15 min 27 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Kënga e Azem Bejtës (jo komplet) 25.05.2009 Prizren 7 min 45 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Kënga e Bajramit Currit 8 min 49 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Kënga e Cen Magjunit 8 min 47 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Kënga e flamurit 7 min 13 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Kënga e Imer Popocit 18.06.1997 Prizren 8 min 35 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Kënga e Isa Begutt 25.05.2009 Prizren 4 min 05 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Kënga e Mahmut Pashës 25.05.2009 Prizren 5 min 10 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Kënga e Nikollë Bajraktarit 18.06.1997 32 min 43 sect
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Kënga e Smajl Hysenit 25.05.2009 Prizren 5 min 37 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Kënga e Sylë Rezallës 25.05.2009 Prizren 6 min 30 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Kënga e Velës 9 min 53 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Këngë për Adem Jasharin 25.05.2009 Prizren 5 min 14 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Këngë për Avni Rrustemin 18.06.1997 Prizren 3 min 29 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Këngë për Bajram Currin 4 min 28 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Këngë për Ibrahim Tepelenën 4 min 12 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Këngë për Komandant Adem Jssharin 6 min 36 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Këngë për Komandant Zahir Pajazitin 5 min 28 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Këngë për rapsodet shqiptarë 25.05.2009 Prizren 5 min 56 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Këngë për Zhuj Selmanin 5 min 43 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Krahina e Nikollë Bajraktarit 18.06.1997 Prizren 32 min 43 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Ku po shkon po zanë 4 min 20 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Lulëzoi fusha, lulëzoi mali 5 min 52 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Më shiqon me buz në gaz 3 min 57 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Moj Kosovë t'lumtë na për ty 7 min 10 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Mora bjeshken tepërpjetë 6 min 11 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Në çifteli kur knohet kanga 10 min 35 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Oj Kosovë lumtë na për ty 4 min 42 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Pret sulltani haber prej teli 18.06.1997 Prizren 4 min 32 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Pushka top ju baftë gjakatarit 2 min 26 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Q. n. kala I 6 min 67 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Q. n. kala II 18.06.1997 Prizren 9 min 04 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Rapsodëve të kombit 11 min 02 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Rrezoj hana 25.05.2009 Prizren 2 min 14 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Se jem toskë e se jem gegë 18.06.1997 Prizren 4 min 21 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Thërret Prizreni mori Shkodër 18.06.1997 Prizren 4 min 49 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Thërret Prizreni mori Shkodër 25.05.2009 Prizren 5 min 06 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Tre kavaz po më rrin në derë 10 min 35 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi U thava sikur pisha 4 min 59 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Zakon burri 18.06.1997 Prizren 6 min 12 sec
 • Halil Bytyqi e Naim Salih Krasniqi Zuna n'kajk 7 min 48 sec
 • Halil Bytyqi e Rrahman Pagarusha Andërr kesh 2 min 05 sec
 • Halil Bytyqi e Rrahman Pagarusha Dul dovleti 2 min 58 sec
 • Halil Bytyqi e Rrahman Pagarusha Kënga e Azem Bejtës 14 min 43 sec
 • Halil Bytyqi e Rrahman Pagarusha Kënga e Smajl Hysenit 5 min 13 sec
 • Halil Bytyqi e Rrahman Pagarusha Kënga e Sylë Rezallës 5 min 05 sec
 • Halil Bytyqi e Rrahman Pagarusha Lulëzoi fusha, lulëzoi mali 5 min 57 sec
 • Halil Bytyqi e Rrahman Pagarusha N'agim herët 7 min 13 sec
 • Halil Bytyqi e Rrahman Pagarusha Po përzihet Perzereni 4 min 03 sec
 • Halil Bytyqi e Rrahman Pagarusha Rrusta, i biri i Hysenit 5 min 37 sec
 • Halil Bytyqi e Rrahman Pagarusha Zuna n'kajk 6 min 17 sec
 • Halil Bytyqi e Xhema ç'janë këta gurë Reçan 20.01.2007 3 min 56 sec
 • Halil Bytyqi e Xhema çka po m'rri karshi-karshi Reçan 20.01.2007 6 min 32 sec
 • Halil Bytyqi e Xhema Elifi i Madh Reçan 20.01.2007 5 min 49 sec
 • Halil Bytyqi e Xhema Kënga e Bajram Begut Reçan 20.01.2007 8 min 54 sec
 • Halil Bytyqi e Xhema Kënga e Halil Hamzës Reçan 20.01.2007 5 min 00 sec
 • Halil Bytyqi e Xhema Kënga e Mahmut Pashës Reçan 20.01.2007 3 min 50 sec
 • Halil Bytyqi e Xhema Këngë për këngëtarët Reçan 20.01.2007 4 min 27 sec
 • Halil Bytyqi e Xhema Këngë për Salih Shabanin Reçan 20.01.2007 5 min 53 sec
 • Halil Bytyqi e Xhema Po përzihet Perzereni Reçan 20.01.2007 3 min 26 sec
 • Halil Bytyqi e Xhema Rrusta i biri i Hysenit Reçan 20.01.2007 7 min 43 sec
 • Halil Bytyqi e Xhema Thërret Prizreni mori Shkodër Reçan 20.01.2007 4 min 29 sec
 • Halil e Sylë Bytytqi 300 vet po i qet vapori 5 min 15 sec
 • Halil e Sylë Bytytqi Kënga e Kral Nikollës 8 min 36 sec
 • Halil e Sylë Bytytqi Kënga e Sali Shabanit 6 min 28 sec
 • Halil e Sylë Bytytqi Këngë për Sef Kosharen 4 min 19 sec
 • Halil e Sylë Bytyqi Këngë për Vëllezrit Gërvalla 6 min 58 sec
 • Halil e Sylë Bytyqi Moj Parti 6 min 58 sec
 • Halil e Sylë Bytyqi Oj Kosova e shtrenjtë 9 min 03 sec
 • Halil e Sylë Bytyqi Për këto halle 6 min 37 sec
 • Halil e Sylë Bytyqi Rrusta i Hysenit 7 min 28 sec
 • Isë e Hamzë Llapçeva 30 ditë të Ramazanit 5 min 10 sec
 • Isë e Hamzë Llapçeva Moj Shqipni 5 min 29 sec
 • Isë Llapçeva e Naim Krasniqi Kënga e Pavle Harambashit ( Muja e Halili) 42 min 51 sec
 • Isë e Hamzë Llapçeva dhe Rrahman Pagarusha Dert mi dert 7 min 24 sec
 • Isë e Hamzë Llapçeva dhe Rrahman Pagarusha Kënga e Mahmut Pashës 3 min 54 sec
 • Isë e Hamzë Llapçeva dhe Rrahman Pagarusha Kënga e Rrustë Kabashit 3 min 55 sec
 • Isë e Hamzë Llapçeva dhe Rrahman Pagarusha Kënga e Sali Shabanit 8 min 51 sec
 • Isë e Hamzë Llapçeva dhe Rrahman Pagarusha Këngë për Isa Boletinin 10 min 00 sec
 • Isë e Hamzë Llapçeva dhe Rrahman Pagarusha Na po i lutemi Zotit t'madh 10 min 04 sec
 • Isë e Hamzë Llapçeva dhe Rrahman Pagarusha Në fushë të Kosovës 7 min 21 sec
 • Isë e Hamzë Llapçeva dhe Rrahman Pagarusha Veç prej mallit të bukurisë 8 min 48 sec
 • Isë Llapçeva Kënga e Filip Maxharrit 39 min 30 sec
 • Muhamet Bashota, Halil Bytyqi, Rrahman Pagarusha e Naim Krasniqi Isa Beg po thërret e ama 5 min 50 sec
 • Muhamet Bashota, Halil Bytyqi, Rrahman Pagarusha e Naim Krasniqi Kënga e Halil Hamzës 5 min 18 sec
 • Muhamet Bashota, Halil Bytyqi, Rrahman Pagarusha e Naim Krasniqi Kënga e Mahmut Pashës 3 min 41 sec
 • Muhamet Bashota, Halil Bytyqi, Rrahman Pagarusha e Naim Krasniqi Këngë për Zahir Pajazitin 4 min 03 sec
 • Muhamet Bashota, Halil Bytyqi, Rrahman Pagarusha e Naim Krasniqi Lidhja e Prizrenit 2 min 05 sec
 • Muhamet Bashota, Halil Bytyqi, Rrahman Pagarusha e Naim Krasniqi Mora abdesin 7 min 24 sec
 • Muhamet Bashota, Halil Bytyqi, Rrahman Pagarusha e Naim Krasniqi Po përzihet Perzereni 3 min 34 sec
 • Muhamet Bashota, Halil Bytyqi, Rrahman Pagarusha e Naim Krasniqi Pse jem toskë e pse jem gegë 3 min 43 sec
 • Muhamet Bashota, Halil Bytyqi, Rrahman Pagarusha e Naim Krasniqi Ushtar po shkoj 6 min 14 sec
 • Muhamet Bashota, Halil Bytyqi, Rrahman Pagarusha e Naim Krasniqi Zuna n'kajk 6 min 55 sec
 • Naim (Sali) Bajrami Deri te kulla e Asllan Begut 7 min 12 sec
 • Naim (Sali) Bajrami Jalla një bilbil 5 min 37 sec
 • Naim (Sali) Bajrami Ka disa ditë e muaj 5 min 24 sec
 • Naim (Sali) Bajrami Kah po vjen moj zanë 4 min 39 sec
 • Naim (Sali) Bajrami Kanga e Keç Hysenit 6 min 40 sec
 • Naim (Sali) Bajrami Po vinë krushqit 4 min 59 sec
 • Naim (Sali) Bajrami Prej Podrime po vjen haberi 7 min 10 sec
 • Naim (Sali) Bajrami Rrushja e Rexhës 8 min 05 sec
 • Naim (Sali) Bajrami U thava sikur... 7 min 40 sec
 • Vëllezrit Bytyqi e Naim Krasniqi Dert mi dert 4 min 19 sec
 • Vëllezrit Bytyqi e Naim Krasniqi Kalldëramit po shkon si shah 2 min 59 sec
 • Vëllezrit Bytyqi e Naim Krasniqi Kënga e Muahrrem Thaqit 9 min 37 sec
 • Vëllezrit Bytyqi e Naim Krasniqi Këngë për Ismajl Qemalin 8 min 57 sec
 • Vëllezrit Bytyqi e Naim Krasniqi Ngoni vllazen kosovarë 3 min 33 sec
 • Vëllezrit Bytyqi e Naim Krasniqi Oj Kosovë mriz me zana 2 min 58 sec
 • Vëllezrit Bytyqi e Naim Krasniqi U qu dovleti 2 min 46 sec
 • Vëllezrit Bytyqi Këngë për Adem Jasharin 4 min 13 sec
 • Vëllezrit Bytyqi Këngë për Imer Popovcin 9 min 52 sec
 • Vëllezrit Bytyqi Këngë për Marka Musën (Kënga e Zagrebit) 12 min 38 sec
 • Vëllezrit Bytyqi Këngë për Sali Shabanin 6 min 51 sec
 • Vëllezrit Bytyqi Kral Nikolla nau çue në kam 3 min 52 sec
 • Vëllezrit Bytyqi Ngoni vllazen kosovar 6 min 30 sec
 • Vëllezrit Bytyqi N'Kaçanik deri n'Boeltin 3 min 54 sec
 • Vëllezrit Bytyqi Oj Kosovë mriz me zana 3 min 54 sec

 

 

Hit Counter vizitorë prej hapjes së faqes

Faqja kryesore