ESAT E MURAT LAMALLARI

 17 këngë, 59min 35sec,nga Esat dhe Murat Lamallari

Ndryshimi i fundit i faqes 17.04.2011 12:56

Google

 

Esat dhe Murat Lamallari

Biografia e tyre

 

 

 

 

Këngët mund të ndëgjohen me Winamp, nëse nuk e keni, mund ta shkarkoni këtu

Këngët janë të kualitetit të ulët, për shkak të mungesës të vendit të lirë në faqe.

Për ata që dëshirojnë ta ndihmojnë faqen:

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hit Counter vizitorë prej hapjes së faqes

Faqja kryesore