GRUPI "FRONI RAPSODIK"

 6 këngë, 39min 46 sec, Grupi "Froni Rapsodik"

Dëgjo këngë

Për ti dëgjuar këngët, duhet të keni RealPlayer

Google

Këndojnë: Basri Bega -  sharki

dhe Merxhan Gashi-  çifteli

Konatk me këta këngëtarë:

e-mail I dhe e-mail II

  • ç'ke Kosovë kaq fort je gëzu (kushtuar rapsodëve të Radio Tiranës) 5 min 33 sec
  • Këngë për Arsim Begën 5 min 55 sec
  • Këngë për komandant Lleshin 4 min 31 sec
  • Këngë për lahutën 5 min 36 sec
  • Këngë për Ukshin Hotin (kushtuar zhdukjes enigmatike të tij) 6 min 16 sec
  • Në vendlindje kur kam shku (kushtuar Jezercit legjendar të pasluftës) 8 min 47 sec

 

Autor i teksteve dhe muzikës është rapsodi nga Jezerci Basri Bega

 

Hit Counter vizitorë prej hapjes së faqes

Faqja kryesore