TAHIR DRENICA DHE HASHIM SHALA

 147 këngë, 1'147min 38sec nga Tahir Drenica dhe Hashim Shala

Ndryshimi i fundit i faqes 18.04.2011 09:09

Dëgjo këngë

Për ti dëgjuar këngët, duhet të keni RealPlayer

Google

 

Autobiografi nga Tahir Drenica

Biografia e Hashim Shalës

Faqja e Hashim Shalës

 

Tahir Drenica e Hashim Shala

Tahir Drenica e Rifat Draga

Hashim Shala

Osman Gllareva, Habib Shala dhe Tahir Drenica, 1972 (marrë nga www.miqesia.dk.)

Mustafë, Hashim e Hysen Shala

Osman Gllareva, Habib Shala dhe Tahir Drenica, 1973 (marrë nga www.miqesia.dk.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 • Hashim Shala Adem dhe Hamzë Jashari 4 min 43 sec 
 • Hashim Shala Kënga e Lec Gradicës 21 min 20 sec 
 • Hashim Shala Ditë të mira po na vijnë 3 min 01 sec
 • Hashim Shala Dorën mos ma prek 2 min 43 sec
 • Hashim Shala Due topallen 4 min 05 sec
 • Hashim Shala Duhanxhiu dhe joduhanxhiu 2 min 42 sec
 • Hashim Shala Erdhi koha e bëri të veten 2 min 08 sec
 • Hashim Shala Gjyna kajnë gratë e fëmija 2 min 55 sec
 • Hashim Shala Kënga e Azem Bejtës 26 min 09 sec
 • Hashim Shala Kënga e Feriz Miftarit 3 min 27 sec
 • Hashim Shala Kënga e Sadik Lecit 3 min 51 sec
 • Hashim Shala Këngë kurbeti 7 min 08 sec
 • Hashim Shala Këngë për Ali Gashin 5 min 19 sec
 • Hashim Shala Këngë për Hasan Ramadanin 5 min 18 sec
 • Hashim Shala Këngë për nënën 6 min 37 sec
 • Hashim Shala Këngë për pajtimin e gjaqeve 3 min 44 sec
 • Hashim Shala Këngë për Rizah Bllacën 3 min 32 sec
 • Hashim Shala Këngë për Sali Bajramin 4 min 18 sec
 • Hashim Shala Këngë për Xhemajl Obrinë 2 min 19 sec
 • Hashim Shala Leze, leze 4 min 31 sec
 • Hashim Shala Malli po më merrë 1 min 58 sec
 • Hashim Shala Manastiri jonë 5 min 24 sec
 • Hashim Shala Masi jeta po kalon 2 min 52 sec
 • Hashim Shala Melodi 4 min 31 sec
 • Hashim Shala Ministritë në Londër 6 min 43 sec
 • Hashim Shala Nanë moj nanë 5 min 41 sec
 • Hashim Shala O bylbyl me pika-pika 5 min 15 sec
 • Hashim Shala O sa hoqa 1 min 51 sec
 • Hashim Shala Pajtimi gjithëkombëtar 3 min 27 sec
 • Hashim Shala Skënderbeu 4 min 53 sec
 • Hashim Shala Tridhjetë ditë në Ramazan 3 min 38 sec
 • Hashim Shala Trimneshat shqiptare 2 min 22 sec
 • Hashim Shala U ngrit fushë u ngrit malësi 5 min 31 sec
 • Hashim Shala U ngrit fushë u ngrit malësi 8 min 49 sec
 • Hashim Shala Universiteti i Kosovës 2 min 44 sec
 • Hashim Shala Zanë oj mbesë 4 min 08 sec
 • Hashim Shala Zeqë Verbani e Jetish Vishi 3 min 31 sec
 • Tahir Drenica Avdia i motrës 6 min 12 sec
 • Tahir Drenica Kënga e Cana Begut 23 min 56 sec
 • Tahir Drenica Këngë për Adem e Hamzë Jasharin 1 11  min 12 sec
 • Tahir Drenica Këngë për Adem e Hamzë Jasharin 2 7 min 09 sec
 • Tahir Drenica Këngë për Adem e Hamzë Jasharin 3 10  min 22 sec
 • Tahir Drenica Këngë për Fehmi Lladrovcin 16 min 31 sec
 • Tahir Drenica Këngë për Jusuf Gërvallen I 14 min 04 sec
 • Tahir Drenica Këngë për Jusuf Gërvallen II 9 min 36 sec
 • Tahir Drenica Këngë për rapsodet 12 min 29 sec
 • Tahir Drenica Këngë për studentët 10 min 25 sec
 • Tahir Drenica Moj Drenicë trevë kreshnikësh 14  min 02 sec
 • Tahir Drenica Në Prizrenin historik 4 min 25 sec
 • Tahir Drenica Ngjarja e vitit 1912 15 min 35 sec
 • Tahir Drenica Te dugoja e re 7 min 56 sec
 • Tahir Drenica Valle popullore 3 min 17 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala 24 pashallarë 9 min 44 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Ahmet Zogi në Beligrad 9 min 35 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Ali Pasha, Pashë i ri 11 min 28 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Azem Bejta, burrë drenicei 11 min 09 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala çka po më rri karshi-karshi 11 min 54 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala çka po thotë knazi n'Cetinë 3 min 49 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala çuni i vogël 6 min 00 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala çuni vjen sokakut 1959 3 min 23 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Dul bylbyli prej kafazit 2 min 57 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Dert mi dert 5 min 16 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Ditën e rruzit të masherrit 9 min 49 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Dy-tri pika në ballë 3 min 15 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala E mirë boll në derë të sobes 2 min 53 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala E mirë boll në shtegë të lames 2 min 30 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala E mirë boll 2 min 48 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala E para pemë piqet qershia 4 min 56 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Gjermani ti dalsh fare 2 min 31 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Gur mi gur, Kadal dal po vjen behari 10 min 13 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Hajmedet për Lugë Baranit 12 min 45 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Jalla more bilbil 4 min 13 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Kah po vjen moj zanë I 5 min 18 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Kah po vjen moj zanë II 5 min 11 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Kah po vjen moj zanë III 3 min 09 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Kah po vjen moj zanë IV 1962 3 min 54 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Katunar e sheherli 5 min 54 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Kënga e Cana Begut 21 min 47 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Kënga e Hajredin Pashës 1963 6 min 04 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Kënga e Jusës së vogël 9 min 53 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Kënga e Kral Nikollës I 2 min 20 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Kënga e Kral Nikollës II 9 min 24 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Kënga e Kral Nikollës III 9 min 45 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Kënga e Lec Gradicës I 19 min 08 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Kënga e Lec Gradicës II 18 min 40 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Këngë e Sali Sylës I 9 min 19 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Këngë e Sali Sylës II 9 min 10 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Kënga e Sylë Rezallës I 4 min 11 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Kënga e Sylë Rezallës II 4 min 07 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Kënga e Velës I 7 min 53 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Kënga e Velës II 1960 4 min 36 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Kënga e Hoxhë Breznicës 15 min 59 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Këngë kurbeti 5 min 23 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Këngë për Ali Pashën I 8 min 51 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Këngë për Ali Pashën II 12 min 33 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Këngë për Isë Boletinin 3 min 15 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Këngë për Ismajl Qemajlin 10 min 30 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Këngë për Murat Xhaken (Kanga e Boshnjakut) 6 min 18 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Këngë për Univerzitetin e Kosovës 8 min 49 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Këngë për Ramë Bllacën 10 min 01 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Krali i Rusit 8 min 44 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Kunrat e zeza 3 min 05 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Kuvendojnë lulet vers. I 5 min 20 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Kuvendojnë lulet vers. II 10 min 33 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Lulëzoi fusha, lulëzoi mali 5 min 43 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Liri thërret edhe shqiptari 7 min 41 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Mora abdesin 8 min 46 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Nam i madh te Perzereni 3 min 35 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Në Prizrenin historik 5 min 11 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Nër një hije 3 min 05 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Pjetri i Karadakut I 6 min 54 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Pjetri i Karadakut II 9 min 01 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Pleqëria 5 min 10 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Po më përpiqetl 7 min 33 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Po thërret Pasha 6 min 18 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Po vjen dardhaxhia 2 min 46 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Po vjen mollaxhia 2 min 12 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Prej zemanit I 7 min 08 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Prej zemanit II 3 min 45 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Qou syzezë 4 min 09 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Rreth e rreth bahqes iu solla 1960 2 min 20 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Rrushe mori Rrushe I 5 min 51 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Rrushe mori Rrushe II 1962 3 min 57 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Unë jam Shkodra me Malësi 6 min 32 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Ura e Shejtë I 14 min 50 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Ura e Shejtë II 15 min 25 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Valle 1 min 04 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Veç prej mallit të bukurisë 1959 4 min 20 sec
 • Tahir Drenica e Hashim Shala Votimet e Beranit 11 min 51 sec
 • Tahir Drenica e Muhamet Qorri Kënga e Mehmet Gradicës 2006 24 min 14 sec
 • Tahir Drenica e Muhamet Qorri Këngë për Ramush Haradinaj 2006 7 min 43 sec
 • Tahir Drenica e Muhamet Qorri Trimat e Kosovës 2006 20 min 26 sec
 • Tahir e Bekim Drenica, Muhamet e Avdullah Qorri Kalldërmit po më shkon si shah 25.08.2006 5 min 58 sec
 • Tahir e Bekim Drenica, Muhamet e Avdullah Qorri Këngë për Adem Jasharin  25.08.2006 14 min 48 sec
 • Tahir e Bekim Drenica, Muhamet e Avdullah Qorri Këngë për Mehmet Gradicën 25.08.2006 24 min 44 sec
 • Tahir e Bekim Drenica, Muhamet e Avdullah Qorri Këngë për Ramush Haradinajn 25.08.2006 6 min 24 sec
 • Tahir e Bekim Drenica, Muhamet e Avdullah Qorri Kush na i doli përballë Serbisë 25.08.2006 16 min 44 sec
 • Tahir e Bekim Drenica, Muhamet e Avdullah Qorri Në MItrovicë na rrehu teli 25.08.2006 7 min 56 sec
 • Tahir e Bekim Drenica, Muhamet e Avdullah Qorri Për Shqipni jam tuj shkue 25.08.2006 13 min 40 sec
 • Tahir Drenica dhe Halil e Hysen Cërvadiku (violinë Qazim Berisha) në vitet e '70 Kënga e Dervish Pasha, burrë i vogël 7 min 32 sec
 • Tahir Drenica dhe Halil e Hysen Cërvadiku (violinë Qazim Berisha) në vitet e '70 Ditën e rruzit të msharrit 8 min 23 sec
 • Tahir Drenica dhe Halil e Hysen Cërvadiku (violinë Qazim Berisha) në vitet e '70 Kënga e Drazh Mihajlit 25 min 47 sec
 • Tahir Drenica dhe Halil e Hysen Cërvadiku (violinë Qazim Berisha) në vitet e '70 Kënga e Mrikës 11 min 55 sec
 • Tahir Drenica dhe Halil e Hysen Cërvadiku (violinë Qazim Berisha) në vitet e '70 Kënga e Sylë Rezallës 4 min 45 sec
 • Bekim Tahir Drenica e Avdullah e Muhamet Qorri N'Mitrovicë na rrehu teli 2006 6 min 08 sec

  

 

Hit Counter vizitorë prej hapjes së faqes

Faqja kryesore