IBISH BROJA MULAKU

   131 këngë, 1'886min 11sec nga Ibish Broja Mulaku  

Ndryshimi i fundit i faqes 18.04.2011 09:09

Dëgjo këngët

Për ti dëgjuar këngët, duhet të keni RealPlayer

Google

Ibish Broja Mulaku


Ibish Broja

Ibish Broja, Habib Shala, Mehmet Broja

Ibish Broja, Habib Shala, Mehmet Broja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • çka po m'doket na to kodra 4 min 18 sec
 • çka po thotë Adem Selimi 2 min 21 sec
 • Dërgut Pasha, trim budallë 7 min 15 sec
 • Derxha e Hysen Agës 25 min 25 sec
 • Kënga e Aga Ymer Agës 22 min 41 sec
 • Kënga e Ahmet Delisë 13 min 17 sec
 • Kënga e Ahmet Shtimes vers. I 25 min 07 sec
 • Kënga e Ahmet Shtimes vers. I 25 min 07 sec
 • Kënga e Arif Sinanit 28 min 31 sec
 • Kënga e Azem Bejtës 28 min 37 sec
 • Kënga e Bec Sinanit 5 min 30 sec
 • Kënga e Dan Derovcit 24 min 04 sec
 • Kënga e Demë Ahmetit 29 min 11 sec
 • Kënga e Drazh Mihajlit 22 min 12 sec
 • Kënga e Dylberes Fatime 22  min 34 sec
 • Kënga e Halilit e Hajrisë 20 min 55 sec
 • Kënga e Hamzë Kazazit 23 min 58 sec
 • Kënga e Ibrahim Tepelenës 7 min 25 sec
 • Kënga e Ibrahim Ukës 6 min 12 sec
 • Kënga e Isuf Agës 13 min 38 sec
 • Kënga e kurbetit 3 min 03 sec
 • Kënga e Lute Fukarasë 26 min 44 sec
 • Kënga e Nato Bokës 4 min 28 sec
 • Kënga e Qorr Ilazit 23 min 53 sec
 • Kënga e Selim Begutt 5 min 42 sec
 • Kënga e Selman Kadrisë vers I 37 min 45 sec
 • Kënga e Selman Kadrisë vers II 31 min 56 sec
 • Kënga e Selman Kadrisë vers III 39 min 29 sec
 • Këngë për flamurin 4 min 41 sec
 • Këngë për Haxhi Zekën I 5 min 17 sec
 • Këngë për Haxhi Zekën II 7 min 23 sec
 • Keq mendojke Xhavit pasha 7 min 24 sec
 • Kur kesh i vogël 5 min 24 sec
 • Mora abdesin 5 min 24 sec
 • Nëpër kafaz ... 5 min 24 sec
 • Votimet e Beranit 10 min 31 sec
 • Ibish Mulaku e Hasan Izbica Kajmekanu ra n'sarajë 9 min 14 sec
 • Ibish Mulaku e Hasan Izbica Kënga e Hoxhë Breznicës 12  min 50 sec
 • Ibish Mulaku e Hasan Izbica Kënga e Nak Berishës 4 min 29 sec
 • Ibish Mulaku e Hasan Izbica Mora abdesin 8 min 28 sec
 • Ibish Mulaku e Hasan Izbica Në fushë të Kosovës 6 min 46 sec
 • Ibish Mulaku e Hasan Izbica Ranë n'Mirditë tre kapetana 5 min 31 sec
 • Ibish Mulaku e Hasan Izbica Të shtunen mrama, Nak Berisha, Hoxhë Breznica 29 min 31 sec
 • Ibish Mulaku e Hasan Izbica Të shtunen mrama 10 min 41 sec
 • Ibish e Mehmet Mulaku Burrat e lirisë 8 min 11 sec
 • Ibish e Mehmet Mulaku Kënga e Ahmet Delisë 17 min 02 sec
 • Ibish e Mehmet Mulaku Kënga e Halili e Hajrisë 33  min 14 sec
 • Ibish e Mehmet Mulaku Kënga e Jusuf Agës 17 min 10 sec
 • Ibish e Mehmet Mulaku Kënga e Shaqir Grishtës 8 min 01 sec
 • Ibish e Mehmet Mulaku Këngë për Kosovën 9 min 05 sec
 • Ibish e Mehmet Mulaku Këngë për Smajl Hysenin 6 min 18 sec
 • Ibish e Mehmet Mulaku Këngë për Haxhi Zekën 5 min 27 sec
 • Ibish e Mehmet Mulaku Lum e lum po ban Kosova 7 min 38 sec
 • Ibish e Mehmet Mulaku Ranë n'Mirditë tre kapetana 7 min 13 sec
 • Ibish e Mehmet Mulaku Votimet e Beranit 22  min 42 sec
 • Ibish e Mehmet Mulaku dhe Kadri Duraku Kënga e Aga Hasan Agës 18 min 23 sec
 • Ibish e Mehmet Mulaku dhe Kadri Duraku Kënga e Bec Sinanit 6 min 52 sec
 • Ibish e Mehmet Mulaku dhe Kadri Duraku Kënga e Shaqir Grishtës 11 min 39 sec
 • Ibish e Mehmet Mulaku dhe Kadri Duraku Këngë për Azem Bejtën 4 min 14 sec
 • Ibish e Mehmet Mulaku dhe Kadri Duraku Rrethimi i Beogradit 7 min 00 sec
 • Ibish e Mehmet Mulaku dhe Kadri Duraku Votimet e Beranit 11 min 47 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Ditën e shtunë pas iqinisë 8 min 06 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Isa Boletini në Londër 9 min 06 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Këngë të zgjedhura 31 min 04 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Këngë të zgjedhura 28 min 21 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Kceva hop e rashë te reka 2 min 15 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Kënga e Ahmet Delisë 13 min 40 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Kënga e Arif Sinanit 28 min 36 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Kënga e Bajram Begut (dy këngë) 22 min 23 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Kënga e Bec Sinanit 29 min 47 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Kënga e Danes 8 min 29 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Kënga e Demë Salihit 22 min 54 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Kënga e Dergut Pashës 7 min 33 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Kënga e flamurit 4 min 01 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Kënga e Hasan Begut 5 min 34 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Kënga e Hazir Goriqit 19 min 03 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Kënga e Isuf Agës I 19 min 43 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Kënga e Isuf Agës II 27 min 57 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Kënga e Kadri Bistricës 4 min 01 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Kënga e Miftar Hasanit 43 min 07 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Kënga e Osman Pashës 5 min 49 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Kënga e Qel Shabanit 3 min 46 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Kënga e Rifat Rezallës 14 min 34 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Kënga e Selim Begut I 7 min 49 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Kënga e Selim Begut II 8 min 23 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Kënga e Selman Kadrisë 31 min 57 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Kënga e Shaqir Grishtës 24 min 59 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Kënga e Shemsi Pashës 6 min 21 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Kënga e Sinan Dragushës 12 min 50 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Kënga e Tahir Mehës dhe Osman Pashës 27 min 52 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Kënga e Zogut 6 min 52 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Kënga e Zenel Begut 15 min 42 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Këngë folklorike 59 min 14 sec 
 • Ibish e Rexhë Mulaku Këngë për Azem Bejtën 14 min 39 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Lordit në Londër 10 min 28 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Në grykë të Pejës 7 min 07 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Nëpër kafaz... 5 min 26 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku N'fushë të Kosovës 8 min 02 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Qeli sytë o daulet 2 min 53 sec
 • Ibish e Rexhë Mulaku Thirri mbreti Avdullah Begun 3 min 56 sec
 • Ibish Mulaku e Halit Gashi Kënga e Dan Derocit 27 min 38 sec
 • Ibish Mulaku e Halit Gashi Kënga e Hoxhë Breznicës 30 min 01 sec
 • Ibish Mulaku e Kadri Duraku Dert mi dert 5 min 46 sec
 • Ibish Mulaku e Kadri Duraku Andërr kesh në gjumë të parë 4 min 44 sec
 • Ibish Mulaku e Kadri Duraku Ali Pasha - Pasha i ri 6 min 16 sec
 • Ibish Mulaku e Kadri Duraku Gur mbi gur mbarohet kalaja 5 min 30 sec
 • Ibish Mulaku e Kadri Duraku I vjen koha 6 min 45 sec
 • Ibish Mulaku e Kadri Duraku Kënga e Cana Begut 33 min 33 sec
 • Ibish Mulaku e Kadri Duraku Kënga e Hamzë Kazazit 31 min 10 sec
 • Ibish Mulaku e Kadri Duraku Kënga e Isuf Agës 20 min 12 sec
 • Ibish Mulaku e Kadri Duraku Kënga e Kamer Loshit 8 min 26 sec
 • Ibish Mulaku e Kadri Duraku Kënga e Shaqir Grishës I 8 min 46 sec
 • Ibish Mulaku e Kadri Duraku Kënga e Shaqir Grishës II 15 min 08 sec
 • Ibish Mulaku e Kadri Duraku Këngë për Ali Pashë Gusinë 9 min 12 sec
 • Ibish Mulaku e Kadri Duraku Këngë për Haxhi Zekën 6 min 14 sec
 • Ibish Mulaku e Kadri Duraku Mora abdesin 8min 19 sec
 • Ibish Mulaku e Kadri Duraku Nëpër kafaz, Tanë shqiptarët 9 min 36 sec
 • Ibish Mulaku e Kadri Duraku Oj toka e Kosovës 6 min 07 sec
 • Ibish Mulaku e Kadri Duraku Po më përpiqet 7 min 38 sec
 • Ibish Mulaku e Kadri Duraku Prej Podrime po vjen haberi 8 min 18 sec
 • Ibish Mulaku e Kadri Duraku Veç prej mallit të bukurisë 10 min 11 sec
 • Ibish Mulaku e Kadri Duraku Zuna n'kajk 7 min 03 sec
 • Ibish Mulaku e Rexhë Gashi Fetah Pasha, Selim Begu 12 min 27 sec 
 • Ibish Mulaku e Rexhë Gashi Kënga e Bec Sinanit 28 min 05 sec
 • Ibish Mulaku e Rexhë Gashi Kënga e Zenel Begut 15 min 36 sec
 • Ibish Mulaku e Rifat Draga Ali Pasha u que n'kamë 15 min 36 sec
 • Ibish Mulaku e Rifat Draga Kënga e Azem Bejtës 24 min 53 sec
 • Ibish Mulaku e Rifat Draga Kënga e Sylë Rezallës 4 min 35 sec
 • Ibish Mulaku e Rifat Draga Lordit në Londër 14 min 21 sec
 • Ibish Mulaku e Rifat Draga More Rrustë i biri i Hysenit 7 min 06 sec

Hit Counter vizitorë prej hapjes së faqes

Faqja kryesore