OSMAN GASHI, SHKËLZEN MORINA, SINAN GASHI E SYLË DRENOCI

22 këngë, 145min 18sec nga Osman Gashi, Shkëlzen Morina, Sinan Gashi dhe Sylë Drenovci

Ndryshimi i fundit i faqes 18.04.2011 09:27

Dëgjo këngë

Për ti dëgjuar këngët, duhet të keni RealPlayer

Google

 

 

 

  

 

 

 

Osman Gashi, Shkëlzen Morina, Sinan Gashi dhe Sylë Drenovci (shkurt 2004 tek Shkëlzeni)
 • 24 pashallarë 6 min 26 sec
 • Ali Pasha e hap tefterin 6 min 50 sec
 • Isa Beg po thërret nana 4 min 45 sec
 • Kënga e Major Lleshit 6 min 06 sec
 • Kënga e dëshmorëve 3 min 51 sec
 • Këngë për Adem Jasharin 4 min 46 sec
 • Kosova krenare 3 min 39 sec
 • Kosovë e Adem Jasharit 3 min 42 sec
 • Mora fjalë 7 min 52 sec
 • N'agim herët 6 min 27 sec
 • Në fushë t'Kosovës 4 min 42 sec
 • Nëpër kafez... 6 min 03 sec
 • Tre tupana 3 min 18 sec
 • Ty Kosovë të njeh historia 2 min 51 sec
 • Për këto këngë falënderojë Shkëlzen Cakollin

 

 

 

  

 

 

 

Shkëlzen Morina, Sinan Gashi, Sylë Drenovci, dhe Naim (Salih) Krasniqi (mars 2005 në Kastriot)
 • Dert mi dert 7 min 18 sec
 • Diten e rruzit të masherrit 8 min 01 sec
 • Elifi i madh 6 min 06 sec
 • Kënga e Azem Bejtëst 13 min 35 sec
 • Kënga e Oso Kukës 23 min 14 sec
 • Për këto halle 4 min 53 sec
 • Prej mallit të bukurisë 6 min 12 sec
 • Ranë n'Mirditë tre kapetana 6 min 01 sec
 • Për këto këngë falënderojë Jetmirin

 

Hit Counter vizitorë prej hapjes së faqes

Faqja kryesore