REXHË GASHI

 39 këngë, 374min 70sec, nga Rexhë Gashi

Ndryshimi i fundit i faqes 18.04.2011 09:30

Dëgjo këngë

Për ti dëgjuar këngët, duhet të keni RealPlayer

Google

Rexhë Gashi 

 

 

 

 

 

 • Bie me fjetë gjumi s'po m'zen 2 min 53 sec
 • Dertet e dynjasë 8 min 28 sec
 • Kush po kan nër hije të malit 1 min 46 sec
 • Dola n'bahqe me xhezdis 4 min 07 sec
 • E ka thirrë Pasha Avdullah Begun 4 min 06 sec
 • E mirë boll e mirë po të thonë 3 min 17 sec
 • E mirë boll në shteg të lamës 3 min 35 sec
 • E mirë boll që ecë përpjetë 6 min 36 sec
 • Ju nizam i shqiptarisë 3 min 03 sec
 • Kceva pup e rashë te reka 2 min 48 sec
 • Kundrat e zeza çorapët me vegza 5 min 59 sec
 • Kënga e Dan Retinës Baincë 22.10.1990 7 min 44 sec
 • Kënga e Dudisë 6 min 22 sec
 • Kënga e Dylbere fatime 15 min 05 sec
 • Kënga e Aga Ymer Agës dhe bisedë me Rexhë Gashin 30 min 14 sec
 • Kënga e Isuf Agës 19 min 42 sec
 • Kënga e Luto Fukarasë 10 min 30 sec
 • Kënga e Miftar Hasanit (jo komplet) Baincë 22.10.1990 22 min 35 sec
 • Kënga e Mihanës Baincë 22.10.1990 16 min 54 sec
 • Kënga e Nak Berishës Baincë 22.10.1990 6 min 37 sec
 • Kënga e Rexhë Mehmetit 7 min 09 sec
 • Kënga e Shotës 4 min 16 sec
 • Kënga e shpenëve 8 min 17 sec
 • Këngë për Adem Jasharin 10 min 07 sec
 • Këngë për Bajram Currin (dy këngë) 24 min 22 sec
 • Këngë për Jashar Pashën 3 min 57 sec
 • Këngë për trimat e Prekazit 7 min 37 sec
 • Këngë të zgjedhura: Këngë për Titon, Kënga e Shaqir Currit, Këngë për Sali Shabanin, Kënga e Sinan Dragushës, Kënga e Mihanës (jokomplet). 56 min 26 sec
 • Kunrat e zeza 5 min 59 sec
 • Kur ke viti 1991 6 min 17 sec
 • N'drrasë të vekut 5 min 15 sec
 • Selim Begu po kqyr n'tyrbi 6 min 45 sec
 • Rexhë Gashi dhe Ibrahim Krasniqi Gur mbi gur marohet kalaja 7 min 04 sec
 • Rexhë Gashi dhe Ibrahim Krasniqi Kënga e Brahim Ukës 5 min 48 sec
 • Rexhë Gashi dhe Ibrahim Krasniqi Kënga e Mihanës 10 min 39 sec
 • Rexhë Gashi dhe Ibrahim Krasniqi Kënga e Rexhë Mehmetit 6 min 28 sec
 • Rexhë Gashi dhe Ibrahim Krasniqi Kënga e Salih Shabanit 7 min 19 sec
 • Rexhë Gashi dhe Ibrahim Krasniqi Tre kavaz 9 min 16 sec
 • Rexhë Gashi dhe Ibrahim Krasniqi trimave të Prekazit 2 min 28 sec

 

Hit Counter vizitorë prej hapjes së faqes

Faqja kryesore