RIZAH BLLACA

169 këngë, 2'695min 85sec nga Rizah Bllaca 

Ndryshimi i fundit i faqes 18.04.2011 14:20

Dëgjo këngë

Për ti dëgjuar këngët, duhet të keni RealPlayer

Google
  

Rizah Bllaca www.dudija.com

Rizah Bllaca, lindi më 6 nëntor 1918 në fshatin Bllacë të Komunës seë Suharekës dhe vdiq më 28 maj 1988 në Shtimje. Rizah Bllaca u varros në Ferizaj.

(Marrë nga Libri "Rizah Bllca" botuar nga Instituti Albanogjik i Pirshtinës)

  Biografia e Rizah Bllacës

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Këngët mund të ndëgjohen me Winamp, nëse nuk e keni, mund ta shkarkoni këtu

Këngët janë të kualitetit të ulët, për shkak të mungesës të vendit të lirë në faqe.

Për ata që dëshirojnë ta ndihmojnë faqen:

 

1*sipas zërit të Rizahit ku mund të është ndër inqizimet e para të tij

Falënderoj Murtezin për disa këngë të Rizahit

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hit Counter vizitorë prej hapjes së faqes

Faqja kryesore