SAMI KOSOVA

 29 këngë, 173min 33sec nga Sami Kosova

Ndryshimi i fundit i faqes 18.04.2011 12:23

Dëgjo këngë

Për ti dëgjuar këngët, duhet të keni RealPlayer

Google

Sami Kosova, 2006

Sami Kosova, 2006

23 këngë dhe këto dy foto janë të dhuruara nga vet këngëtari, që përmes faqe e përshëndes dhe e falënderoj nga zemra.

 

 

 

 • Bylbyl i lumi bylbyl 8 min 43 sec
 • Dert mi dert 6 min 43 sec
 • Kënga e Drazh Mihajlit 19 min 21 sec
 • Kënga e Nak Berishës 11 min 16 sec
 • Kënga e Osman Dakës 2 min 37 sec
 • Këngë për Ganimete Tërbeshin 5 min 45 sec
 • Këngë për Imer Prizrenin 6 min 59 sec
 • Lulëzoi fusha, lulëzoi mali 7 min 50 sec
 • Me bismele o Zot n'selamet 8 min 45 sec
 • N'agim herët vers. I 6 min 56 sec
 • N'agim herët vers. II 7 min 46 sec
 • N'fushë t'Kosovës 6 min 37 sec
 • N'Mitrovicë na rrehi teli 5 min 31 sec
 • Për Uçk.-në 5 min 13 sec
 • Prej zemanit 7 min 20 sec
 • Rreshtat e Kosovës 5 min 21 sec
 • Sami Kosova e Xhemajl Qetaj 6 teor 68 5 min 41 sec
 • Sami Kosova e Xhemajl Qetaj Diell e hanë 2 min 48 sec
 • Sami Kosova e Xhemajl Qetaj Heroit tonë 4 min 05 sec
 • Sami Kosova e Xhemajl Qetaj Kënga e Maxharr Pashës 3 min 41 sec
 • Sami Kosova e Xhemajl Qetaj Kënga e Rexhë Mehmetit 5 min 22 sec
 • Sami Kosova e Xhemajl Qetaj Këngë për Imer Popovcin 6 min 56 sec
 • Sami Kosova e Xhemajl Qetaj Këngë për Mic Sokolin 3 min 34 sec
 • Sami Kosova e Xhemajl Qetaj Këngë për Qorr Ilazin 3 min 15 sec
 • Sami Kosova e Xhemajl Qetaj Këngë për Skënderbeun 7 min 53 sec
 • Sami Kosova e Xhemajl Qetaj N'Kaçanik deri n'Boletin 3 min 43 sec
 • Sami Kosova e Xhemajl Qetaj Ranë n'Mirditë tre kapetana 5 min 38 sec
 • Sami Kosova e Xhemajl Qetaj Sot Kosova 3 min 28 sec
 • Sami Kosova e Xhemajl Qetaj Valle instrumentale 2 min 26 sec

 

Hit Counter vizitorë prej hapjes së faqes

Faqja kryesore