SELMANI  DHE ADIL DUGOLLI

 6 këngë, 28min 34sec, 1 CD nga Selmani dhe Adil Dugolli

 

  • Bash te kulla 5 min 19 sec
  • Kalldremit 3 min 49 sec
  • Lulëzoi fusha, lulëzoi mali 6 min 07 sec
  • Moj e mirë pashë jaraninë 2 min 48 sec
  • Prej Podrimes 4 min 22 sec
  • Zuna n'kojkë 2 min 49 sec

 

Hit Counter vizitorë prej hapjes së faqes

Faqja kryesore