SKËNDER BUZHALA DHE LUMI

 14 këngë, 60min 46sec nga Skënder Buzhala dhe Lumi

Ndryshimi i fundit i faqes 18.04.2011 12:31

Google

  Skënder Buzhala dhe Lumi

 

 

 

 

 

 • Bie shiu pika-pika 3 min 48 sec
 • Do ti kallim fitilat e llamës 6 min 24 sec
 • Instrumentale 1 min 31 sec
 • Kallma cigarën 3 min 13 sec
 • Kjaj moj zemër 7 min 49 sec
 • Ku i kam shokët e mi 2 min 54 sec
 • Lulja prej lules 3 min 00 sec
 • Mi ke flokët 3 min 39 sec
 • Mos më thuaj mirëdita 3 min 32 sec
 • Po të përbej pashë Perëndinë 7 min 35 sec
 • Ta kisha ditë 5 min 27 sec
 • Të kam thanë 2 min 07 sec
 • Ti fala sytë e mi 4 min 32 sec
 • Vijnë vaporat 5 min 15 sec

 

Hit Counter vizitorë prej hapjes së faqes

Faqja kryesore