VËLLEZRIT HAMZAJ

 12 këngëëngë, 50min 19sec nga Vëllezrit Hamzaj

Ndryshimi i fundit i faqes 18.04.2011 12:34

Google

 Vëllezrit Hamzaj

Autobiografi

Vëllezrit Hamzaj janë të lindur e tër rritur nga Kliqina. Brez pas brezi familja Hamzaj filloi të mirret me muzikë. Ukë Pajaziti (migja) e përgëzon Radio Prishtinën në vitet 1960. Brez pas brezi këndojmë edhe unë Shabani, Tafili, Rrustemi si djali im Samiri, me të gjitha mundohemi ta ruajmë traditën e të parëve.

Ne kënduam me shumë të ndryshëm si: Bajrush Doda, Marash Krasniqi, Isuf Berisha, Rifat Berisha, Vëllezrit Gashi e shumë të tjerë. Që nga viti 1991 jetojmë në mërgim, në Gjermani dhe kemi vazhduar ruajtjen dhe kultivimin e muzikës folklorike shqipe.

Me respekt përshëndetje nga Vëllezrit Hamzaj.

Video

Kontak

 

 • Shaban e Samir Hamzaj, Bajram Alia e Gjemajl Bega Pyet Kosova 4 min 37 sec
 • Shaban e Samir Hamzaj Gëzuar Pavarësinë 2008 4 min 18 sec
 • Shaban e Samir Hamzaj Pushka top 2 min 11 sec
 • Shaban e Samir Hamzaj Qysh na leu kjo ditë e sotit 1966 4 min 37 sec
 • Shaban e Samir Hamzaj S'kam kujtue kurrë në jetë 4 min 21 sec
 • Shaban e Tafil Hamzaj Ditë e zezë 3 min 56 sec
 • Shaban Hamzaj Kadal hasëm 2 min 11 sec
 • Shaban, Tafil e Samir Hamzaj Kënga e Destan Begut 2008 4 min 41 sec
 • Shaban, Tafil e Samir Hamzaj Ku po knon ai zog i zi 2008 5 min 52 sec
 • Shaban, Tafil e Samir Hamzaj N'Kaçanik deri n'Boletin 2008 3 min 20 sec
 • Shaban, Tafil e Samir Hamzaj Oj nanë e mjera nanë 2008 4 min 38 sec
 • Shaban, Tafil e Samir Hamzaj Treqin dhenë, treqin bardhoka 2008 3 min 33 sec

 

 

 

 

 

Hit Counter vizitorë prej hapjes së faqes

Faqja kryesore